EL-Cigaretter

close
7.5/10
som altid super service
rating

Nye varer

EL-Cigaretter

Her på RygeButik.dk forhandler vi flere forskellige slags elcigaretter. Vi har bl.a. både elcigaretten EGO-W, den meget populære EGO-T og et CE4 startsæt, der fås i et væld af farver. Vi kan derfor nærmest garantere, at du kan finde en el cigaret, der falder i din smag. Har du fået lyst til at ryge el smøg i stedet for almindelige cigaretter, så...

Her på RygeButik.dk forhandler vi flere forskellige slags elcigaretter. Vi har bl.a. både elcigaretten EGO-W, den meget populære EGO-T og et CE4 startsæt, der fås i et væld af farver. Vi kan derfor nærmest garantere, at du kan finde en el cigaret, der falder i din smag. Har du fået lyst til at ryge el smøg i stedet for almindelige cigaretter, så køb et af vores rygesæt.

Husk rygevæske til dit el cigaret sæt

Vores el cigaret sæt leveres uden rygevæske, men det er faktisk en fordel. Vi har nemlig så mange forskellige slags rygevæske, så vi syntes, det ville være synd at pådutte dig en bestemt smag til din el smøg. Vi vil hellere have, du selv vælger de smage, du kunne tænke dig. Vælg ’Rygevæske’ i menuen ude til venstre og find væsker til elcigaretter.

Fast billig fragt på kun 29 kr.

Vi sender til en fast billig fragtpris på kun 29 kr. og bestiller du for over 300 kr. er levering gratis!

Mere
EL-Cigaretter  Der er 11-produkter.

underkategorier

viser 1 - 11 af 11 varer
viser 1 - 11 af 11 varer